Orderbonnen voor diverse bloemisten verzendorganisaties 

Eigen orderbonnen voor Bloemisten

Orderbonnen in jouw eigen huisstijl?

Bloementasje.nl levert naar klantwens ontworpen bloemisten orderbonnen. Onze orderbonnen zijn voorzien van een gecentreerde verticale scheur- / vouw lijn en twee horizontale scheur lijnen. De horizontale lijnen zijn gestanst op 55 en 105mm van de bovenkant van het papier. Hierdoor zijn onze bonnen geschikt voor diverse verzendorganisaties zoals WY Bloemisten, Webbloemen, FloraNL en Pimm Solutions.

De eigen ontwerp orderbonnen zijn al verkrijgbaar vanaf 12ct per stuk (bij afname van 10.000 orderbonnen). Verkrijgbaar per 2500, 5000 of 10.000 stuks.

Niet vast zitten aan één ontwerp?

Bloementasje.nl levert 100% blanco bloemisten orderbonnen. Onze orderbonnen zijn voorzien van een gecentreerde verticale scheur- / vouw lijn en twee horizontale scheur lijnen. De horizontale lijnen zijn gestanst op 55 en 105mm van de bovenkant van het papier. Hierdoor zijn onze bonnen geschikt voor diverse verzendorganisaties zoals WY Bloemisten, Webbloemen, FloraNL en Pimm Solutions.

De print it yourself orderbonnen zijn al verkrijgbaar vanaf 9ct per stuk (bij afname van 500 orderbonnen).

Orderbonnen Bloementasje blanco

Door Bloementasje.nl ontworpen blanco bloemisten orderbonnen

Bloementasje.nl is er voor de bloemisten in Nederland. Wij leveren orderbonnen zonder logo van de verzendorganisatie. Indien gewenst kun je je eigen logo laten bedrukken op het orderformulier. Het kaartje kun je aan het boeket nieten en het ”Helaas, u was niet thuis” kaartje kan de bezorger, indien de geadresseerde niet thuis was, eenvoudig invullen en door de brievenbus doen. Hierdoor zien je klanten direct waar het prachtige boeket vandaan komt en kan de koper een leuke attentie voor de klant achter laten op het boeket kaartje. Onze orderbonnen zijn geschikt voor de verzendorganisaties: WY Bloemisten, Webbloemen en FloraNL.

Orderbonnen voorzien van twee horizontale scheurlijnen (leverbaar vanaf 250 stuks).

Orderbonnen met of zonder jouw logo en voorzien van zowel 2 horizontale als 1 verticale scheurlijn (leverbaar vanaf 500 stuks).