Bloemisten drukwerk naar eigen wens ontworpen

Bloementasje.nl eigen ontwerp orderbonnen

Naar wens ontworpen compleet drukwerk pakket voor bloemisten

Bloementasje.nl levert jou als bloemist een compleet huisstijl drukwerk pakket. Dit pakket bevat boeket kaartjes, adres kaartjes, niet thuis kaarten en order kladblokken. Dit drukwerk pakket wordt geleverd op verschillende soorten FSC papier, variërend van 90 tot 350 grams papier. Hierdoor kun je gemakkelijk op het papier schrijven of het papier eenvoudig van het kladblok scheuren.

Winkel order kladblokken

Één lay-out, voor gedrukt, overzichtelijk

Pak niet langer een los papiertje of kladblok met lijntjes. Bloementasje.nl heeft winkel orderbonnen ontworpen om eenvoudig de bestelling van klanten in de winkel te noteren. Overzichtelijk voorbedrukte order kladblokken van Bloementasje.nl waar je alle benodigde informatie op kunt noteren.

Bloementasje winkelorder kladblok
Bloementasje niet thuis kaart

Niet thuis kaarten

Eenvoudig en gemakkelijk voor je bezorger

Kant en klare niet thuis kaarten. Met deze kaarten kunnen de bezorgers duidelijk maken aan de ontvanger dat zij het boeket niet hebben kunnen afleveren bij de klant. Omdat wij zelf het drukbestand opmaken hebben we alle vrijheid in het ontwerpen van de kaarten.

Boeket adres kaartjes

Overzichtelijk voor de bezorger

Kant en klare boeket kaartjes met je eigen logo. Met deze kaarten kunnen de bezorgers overzichtelijk zien waar het boeket moet worden afgeleverd.

Bloementasje.nl boeket adres kaartje
Bloementasje boeket kaartje

Boeket tekst kaartjes

Persoonlijk en blanco

Blanco boeket tekst kaartjes met je eigen logo. Op dit kaartje kunnen klanten zelf de tekst aan de ontvanger schrijven.

Boeket stickers

Full colour, wel zo mooi

Naar jouw wens ontworpen leveren wij boeket stickers met je eigen logo en opdruk welke je eenvoudig op het cellofaan of papier van al je boeketten kunt plakken.

Bloementasje.nl boeket stickers