Blanco bloemisten orderbonnen

Naar jouw wens ontworpen eigen unieke orderbonnen

Bloementasje.nl eigen ontwerp orderbonnen

Bloementasje.nl levert naar klantwens ontworpen bloemisten orderbonnen. Onze orderbonnen zijn voorzien van een gecentreerde verticale snij- / stans lijn en twee horizontale stans lijnen. De horizontale lijnen zijn gestanst op 55 en 105mm van de bovenkant van het papier. Hierdoor zijn onze bonnen geschikt voor meerdere verzendorganisaties zoals WY Bloemisten, Web Bloemen en FloraNL.

klik hier voor de productpagina

Door Bloementasje.nl ontworpen blanco bloemisten orderbonnen

Bloementasje.nl is er voor de bloemisten in Nederland. Wij leveren orderbonnen zonder logo van de verzendorganisatie. Indien gewenst kun je je eigen logo laten bedrukken op het orderformulier. Het kaartje kun je aan het boeket nieten en het ”Helaas, u was niet thuis” kaartje kan de bezorger, indien de geadresseerde niet thuis was, eenvoudig invullen en door de brievenbus doen. Hierdoor zien je klanten direct waar het prachtige boeket vandaan komt en kan de koper een leuke attentie voor de klant achter laten op het boeket kaartje. Onze orderbonnen zijn geschikt voor de verzendorganisaties: WY Bloemisten, Webbloemen en FloraNL.

Orderbonnen met of zonder jouw logo en voorzien van zowel 2 horizontale als 1 verticale scheurlijn (leverbaar vanaf 500 stuks).

Orderbonnen voorzien van twee horizontale scheurlijnen (leverbaar vanaf 250 stuks).